Recruitment website met hoogste niveau van security

Serena is volledig in house ontwikkeld met security in het achterhoofd en puur gericht op recruitment. We hebben nergens concessies gedaan, omdat we met een platform of techniek van derden werken die niet voldoen aan de hoge industriƫle standaarden.

Two Factor Authenticatie en Single Sign On

Een lek in je software kan ontstaan door een fout in de software, maar vaak is het ook een menselijke fout doordat wachtwoorden te eenvoudig zijn, wachtwoorden worden gedeeld of ergens worden opgeschreven omdat je er al zoveel hebt. Serena heeft standaard controle op de kwaliteit van wachtwoorden en test continu of wachtwoorden niet op bekende lijsten staan. Daarnaast maken we inloggen makkelijk met Single Sign On met bijv. Google of Azure. Wil je hier bovenop nog extra controle, schakel dan 2FA in middels de Google Authenticator.

Pen Testen, Ethical Hackers en Bug Bounty

Een van de bestaansrechten van Serena is dat wij ervoor zorgen dat de data veilig is. Bij Serena werken daarnaast wel gewoon mensen die soms ook menselijke foutjes maken. Om ervoor te zorgen dat we maximale controle hebben op de kwaliteit laten we onszelf periodiek pen testen en nodigen we ethical hackers uit om ons platform te testen. Mocht er iets gevonden worden, wordt hiervoor een passende bounty betaald. Alles voor de veiligheid van de data.
Zelf aan de slag? Laat het ons weten via onderstaand formulier