Content Management Systeem

Speciaal voor iedereen in de recruitment of HR

Zorg ervoor dat je recruitment website altijd up to date is. Je website is een weerspiegeling van je werkgeversmerk en van je cultuur. Serena’s recruitment CMS heeft een gebruiksvriendelijke, drag-and-drop (sleuren en pleuren), content editor die het eenvoudig maakt om alle onderdelen van de website aan te passen. Het beheren van je website wordt weer een feestje.

Gebouwd voor de recruitment marketeer

Als recruitment marketeer ben je verantwoordelijk voor een hele hoop zaken. Allereerst is het doel zoveel mogelijk kwalitatief bezoek naar de vacatures om ze daar te laten converteren naar een succesvolle sollicitatie. Dit doe je niet door alleen platte tekst op je website te zetten. Om je werkgeversmerk echt te laten zien ben je bezig met het schrijven van testimonials, blogs, events en het maken van landingspagina’s, foto’s en video’s. Ons recruitment CMS maakt het je gemakkelijk om alles out-of-the-box, eenvoudig en snel toe te voegen en aan te passen.

Je past alles altijd maar op 1 plek aan en door gebruik te maken van ons ingebouwd tagging systeem en strategieën zorgt het CMS er voor dat nieuwe blogs, events en testimonials op de juiste plek worden getoond. Zodat jij je bezig kunt houden met de rest.

Eenvoudige page builder

De tijd van klooien met WYSIWYG editors en formulieren waarbij het maar de vraag is hoe het er aan de voorkant uit komt te zien is voorbij. Met de page builder van Serena pas je pagina’s aan zoals ze er op de voorkant ook uitzien. Doordat je direct de controle hebt over alle inhoud en direct kunt zien hoe het er op de voorkant, voor je bezoeker, uit komt te zien bespaar je veel tijd met het vullen en aanpassen van pagina’s.
Zelf aan de slag? Laat het ons weten via onderstaand formulier