Serena is ontwikkeld om samen te werken

Serena is ontwikkeld om samen te werken met alle soorten van integraties in de markt. Vanuit de basis moeten integraties automatisch zijn en vooral werk uit handen nemen. Of het nu gaat om een koppeling op onze API, koppelen op een externe API of het inlezen van een feed, met Serena ben je verzekerd van een perfecte samenwerking.

Applicant Tracking Systeem

De koppeling met je ATS is een van de belangrijkste koppelingen van je recruitment website. Vacatures moeten eenvoudig worden ingeladen en sollicitanten moeten weer terug in je Applicant Tracking Systeem komen. Serena zorgt er voor dat beide systemen naadloos op elkaar aansluiten. Het instellen is bijna kinderspel met de ingebouwde data mapping tool.

Nieuwsgierig naar waar we mee gekoppeld zijn? Kijk dan snel op het complete ATS overzicht.

Whatsapp en Chatbots

Koppel je website met WhatsApp of combineer je website met een Chatbot (bijv. van Joboti). Geef je kandidaten eenvoudig toegang tot vacature informatie en bedrijfsinformatie middels een tool die ze al dagelijks gebruiken op het moment dat het hun uitkomt.
Multiposter

Bereik de latent werkzoekende doelgroep via externe jobboards en trek ze naar je recruitment website. Of de multiposter nu gekoppeld zit aan je ATS of direct gevoed wordt vanuit Serena, je kandidaat landt altijd op een vacature detailpagina. Naast out-of-the-box koppelingen met de bekende Multiposters bevat Serena ook zelf een groot aantal feeds voor het koppelen aan Google Campagnes, RSS Feeds en grotere platformen zoals Indeed en LinkedIn.

API

Samenwerken kan op verschillende mogelijke manieren. Zo heeft het Serena platform ook een ingebouwde API waarop externe integraties kunnen koppelen. Push data op een veilige manier naar het platform of haal er via industriƫle standaarden data uit.

Zelf aan de slag? Laat het ons weten via onderstaand formulier