Recruitment Marketing als een standaard optie

Serena komt standaard met een vaste set aan modules die je helpen om het beste uit je recruitment marketing te halen. SEO Metadata Templates, SEO Snippets, OG Images en Google 4 Jobs staan standaard voor je aan en maken het werken met Serena gemakkelijk.

De wereld van zoekmachine en recruitment marketing staat niet stil, we zorgen er dan ook voor dat hier continu aandacht voor is.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie begint met de basiszaken op orde krijgen. Zorgen voor de juiste meta gegevens bij je vacature, blog, testimonials en events bijv. Binnen de marketing toolbox stel je gemakkelijk een template in zodat je website altijd is voorzien van goede meta data. Binnen Serena is er geen extra externe plugin nodig, dit zit er out-of-the-box voor je in. Wel zo gemakkelijk.

Google 4 Jobs

We zijn standaard helemaal geïntegreerd met Google 4 Jobs. Instellen van Google 4 Jobs kan in de marketing toolbox middels onze build in mapping tool zodat alle gegevens op de juiste manier gevuld zijn en je vacatures indexeerbaar en vindbaar zijn bij Google. Wil je voor een bepaalde vacature het toch net iets anders, dan heb je als marketeer de mogelijkheid om het op vacatureniveau te optimaliseren.
Zelf aan de slag? Laat het ons weten via onderstaand formulier